Site icon Balkan Tercüme | Yeminli Tercüme Hizmetleri | Yeminli Tercüme Bürosu

Çince Tercüme Bürosu

Türkmence Tercüme

Türkmence Tercüme

Tercüme ihtiyacınıza uygun bir şekilde tüm çince çevirilerinizde uzman çince tercüman kadromuzla birlikte yardımcı olmaktayız. Çince çevirmenler hepsi filoloji mezunu olup yeterince deneyim kazanmış tercümanlardır. Türkiyanin neresinde olursanız olun bizimle iletişme geçerek tüm çeviri işlerinizi evinizde oturduğunuz yerden sizin yerinize biz hallederek kolaylıkla işinizi halletmiş oluyorsunuz. Dünyanın en çok kullanılan dili olan Çince gerek ticari işlerinizde gerek yurtdışı ve seyahat işlemlerinizde çeviri ihtiyacınız olarak karşınıza çıkacaktır. Sizler için çince yeminli çeviri, çince noter yeminli tercüme hizmetleri sunmaktayız. Türkçeden Çinceye, Çinceden Türkçeye başta olmak üzere diğer tüm dillere ve diğer tüm dillerden çinceye çeviri yapmaktayız. Çince ticari çevirilerinizde şirketiniz için hayati önem taşıyan tercümelerde en kaliteli ve güvenilir hizmet sunarak önemli işlere imza atmaktayız. Çince adli tercümelerde ise hatasız eksiksiz birebir çeviriler olması için güvenilir ve deneyimli çince tercümanlarla çalışmaktayız.

Ticaret, eğitim, sağlık, hukuk, teknik, web sitesi tercümesi vb. her konuda ihtiyacınız olan bütün Çince tercümelerde bizimle dilediğiniz an telefonla iletişime geçebilirsiniz. En ekonomik fiyatlarla çince çeviri hizmeti alın! Bulunduğunuz yerden kredi kartı ile ödeme kolaylığı veya tüm banka hesaplarından havale yapma imkanı bulmaktadır. Müşteriye taahhüt edilelen zamanda çevirileriniz teslim ederek müşterilerimizin zor durumda kalmasını önlemiş ve profesyonel çince tercüme bürosu kimliğini kazanmış oluyoruz. Güvenilir çince yeminli tercümanlarımız ile çevirilerinizi uygun fiyatlarla kaliteli bir şekilde yaparak müşterilerimize teslim etmekteyiz. Üstelik CV’nizi gönderip bizimle iletişime geçebilir yeminli tercümanımız olabilirsiniz! İhtiyacınıza uygun çeviri hizmeti almak için bizimle iletişime geçin.

En Uygun Fiyat

Çince’den Bütün Dillere Çapraz Tercüme

Noter Tasdikli Çeviri

Kredi Kartı İle Ödeme Kolaylığı

Güvenilir ve Uzman Tercüman Kadrosu

Çince Sözlü Tercüme

Tüm Sektörlerde Çince Çeviri Hizmeti

Taahhhüt Edilen Zamanda İş Teslimi

Çince Çeviri Apostil İşlemleri

Whatsapp’dan Heran Ulaşabilme

Haftanın 7 Günü Kesintisiz Hizmet

Türkiyenin Tüm Bölgelerine Kargo Hizmeti

Tüm Dünya Dillerinde Çeviri

Uzman Proje Yönetim ekibi

Çince Simultane Tercüme

7/24 Ulaşılabilir Çağrı Merkezi

Video Çevirileri

Kaliteli ve Güvenilir Tercüme Bürosu

Çince Tercüman

Çince Yazılı Tercüman

Dünyanın en çok konuşulan dillerinden birisi olan çince tercüme sektöründe de en çok ihtiyaç duyulan dillerden birisidir. Çince tercüman kadromuz ileri seviyede çince dil eğitimi almış olan, hata yapma payı minumum olan ve güvenilir tercümanlardan oluşmaktadır. Kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlar ile sizler için çince yazılı tercüme hizmeti vermekteyiz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli tercümanlar ile çalışarak en kısa sürede tercüme ihtiyaçlarınıza yönelik çözümler bulmaktayız. Ofisimizde bulunan çince tercüman kadromuz hukuki, tıbbi, ticari, akademik, edebi ve diğer yazılı tercüme türlerinde en iyi tercüme hizmetini vermektedirler. Tercümanlarımız tercümeleri taahhüt ettikleri süreyi geçmeden iş teslimlerini yapmaktadırlar. Çevirilerinizin içeriği konusunda tercüme bürosu dışında hiç kimse ile paylaşmayan tercümanlarımız gizliliğe oldukça fazla önem vermektedirler. Tercüme büromuz ana dili çince olan tercümanlarımız ile Türkiyenin dört bir yanına çeviri yapmaktadır.

Çince Sözlü Tercüman

Ardıl ve simultane tercümelerde deneyim sahibi olan çince tercümanlar ile birlikte çalışmaktayız. Uygun fiyatlar ve kaliteli ekipmanlar ile istediniz yere kısa bir sürede ulaşıp kusursuz organizasyonlar düzenlemenize yardımcı oluyoruz. Çince sözlü tercümelerde seminerler, sempozyumlar, iş toplantıları ve telefon görüşmeleri gibi tüm sözlü tercüme işlerinizde sizlere destek vermekteyiz. Yüksek kalitede uygun maliyetlerle çince sözlü tercüme hizmetleri için bize hemen ulaşın.

Profesyonel Çince Tercümanlar İle Çalışın

Çince Tıbbi Ve Medikal Tercüme Hizmetleri

Çince Tıbbi Çeviri

Tıbbi ve medikal alanlarda ihtiyacınız olabilecek başta çince ve tüm dünya dillerinde ihtiyacınız olabilecek tercümelerde sizler için hizmet vermekteyiz. Tıp alanındaki çeviriler için tıbbi terminoloji terimlerinin bilinmesi ve ona uygun bir dil ile anlatılması gerekmektedir.

Tıbbi Çeviri Fiyatları

Belgelerinizi bize mail, fax veya whatsapp yoluyla ileterek ücretsiz fiyat teklifi alabilrsiniz. Üstelik sitemizde yer alan fiyat teklifi formunu doldurup bize göndererek de dakikalar içinde çeviri fiyatı alabilirsiniz. Fiyatlarımız müşterilerimiz için en makul fiyatlardır. Tıbbi çeviri fiyatları belgerlerin içeriğine göre değişebilmektedir. Çeviri dili ve belgenin yoğunluğuna göre ücretlerde farklılıklar olabilir. Müşterilerimize sürekli veya toplu işlerde indirim imkanı sağlamaktayız.

Çince Tıbbi Tercüman

Çince tercümanlarımız tıbbi, ticari, edebi, sanatsal, finans ve diğer tercüme türlerinde gerekli bilgi ve birikime sahip tecrübeli tercümanlardır. Çince tıbbi tercüman kriterlerimizden geçerek tercüman kadromuza yerleşmişlerdir. Bir tercüme bürosunun en iyi yükselişini sağlayan tercümanlar kaliteli ve güvenilir iş kapasitesine sahip kişiler olamalıdır. Çince tercümanlarımız kaliteli ve eksiksiz çeviri hizmeti sunmamızı sağlamaktadırlar. Tercüman kadromuz grup çalışma bilincinde olan ve sorumluluk sahibi kişilerden oluşmaktadır. Kaliteli ve güvenilir tercüme hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Çince Tercümeleriniz İçin Ücretsiz Teklif Alın!

Çince Simultane Çeviri

Simultane Tercüme Nedir?

Kelime anlamı olarak aynı anda gerçekleşen manasına gelen simultane çeviri sektöründe de aynı anda eş zamanlı yapılan çeviridir. Simultane çeviri eş zamanlı yapıldığı için hızlı, pratik ve deneyimli tercümanlar tarafından yapılması gerekmektedir. Konuşmanın yapıldığı sırada tercüman çeviriyi yaparak dinleyiciye iletmektedir. Tercüman çeviriyi bir çeviri kabininde, kulaklığıyla konuşmayı dinleyerek bir mikrofona yapar. Dinleyiciler de kendileri için hazılanan kulaklıklar yardımı ile tercümanın çevirisini dinleyebilirler. Sunum esnasında tercüman hem konuşmacının söylediklerini, jest ve mimiklerini takip etmeli hemde konuşmacının söylediklerini eksiksiz bir şekilde dinleyiciye iletmelidir. Bu zor ve meşakkatli işlerin bazılarında sunum metinleri daha önceden tercümana verilerek daha hızlı ve verimli simultane çeviri yapma imkanı sağlanmaktadır. Seminerlerinizde, konferanslarda ve sempozyumlarda simultane tercümeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Çince Simultane Tercüme Hizmeti

Çince simultane çeviri, simultane tercüman için hazırlamış kabinlerde kulaklık yardımı ile yapılmaktadır. Çince simultane tercüme eğitimli ve deneyimli tercümanlar tarafından yapılmalıdır. Herhangi bir üniversitede tercümalık eğitimi almış herkes simultane çevirmenlik yapamaz. Çince simultane tercüman hem Çinceda uzmanlaşmış hem de uzun yıllar çeviri sektöründe bulunmuş hızlı, pratik ve güvenilir tercüman olmalıdır. Çince metin çevirisi ve Çince simultane çeviri birbirinden oldukça farklıdır. Çince simultane tercüme anlık ve canlı olarak yapıldığı için aralarında temel farklılıklar vardır. Simultane çeviri aynı anda ve canlı olarak bir dilin başka bir dile hatasız olarak çevirilmesini sağlar.Çince simultane çeviri toplantı sırasında yapılan konuşmanın dinleyiciler tarafından doğru ve anında anlaşılması için geçerli olan en iyi yöntemdir.

Çince Eş Zamanlı Çeviri Hizmeti

Çince Hukuki Tercüme Hizmeti

Hukuki Tercüme

Hukuki evrakların çevirisi güvenilir, tecrübeli ve titizlikle çalışan tercümanlar tarafından yapılmalıdır. Hukuki belgeler resmi açıdan oldukça fazla önem taşıdıkları için en ufak bir hata büyük sorunlara sebep olabilir. Alanında uzman tercümanlarımız hukuki çevirilerde özenle çalışarak birebir ve doğru çeviriler yapmaktadırlar. Tercümanlarımız, kontrol ekibimiz ve tercüme büromuz müşteri ile ilgili olan bilgileri hiçkimse ile paylaşmamaktadır. Çeviri sonunda müşterilerimizi huzursuz edecek hiçbir durum yaşanmamasına dikkat ederek tercüme hizmeti vermekteyiz.

Kaliteli Ve Uygun Hukuki Tercümenin Merkezi

Balkan tercüme bürosu ve uzman tercüman kadrosu hukuki alanda yapılan çevirilerin diğer çevirilerden daha fazla dil inceliği gerektirdiğinin farkında olarak hizmet vermektedir. Çevirisi yapılan hukuki metinleri tercüme kontrol ekibi tarafından 3 ayrı kontrol süzgecinden geçirilerek müşterilerimize teslim etmekteyiz. Mahkeme kararlarının çevirisi, dava metinlerinin çevirisi, hukuki yazışmaların tercümesi, sözleşmeler, ihale metinleri, tutanaklar, vekaletnameler, kanun ve yönetmelikler ve çevirisine ihtiyaç duyabileceğiniz tüm hukuki metinlerin tercümesini kaliteli, doğru ve uygun fiyatlarla yapmaktayız.

Çince Hukuki Metinlerin Tercümesi

Başta Çince olmak üzere tüm dünya dillerinde hukuki çeviri hizmeti vermekteyiz. Tercüman kadromuz ile hukuki tercümelerde yoğunlaşarak profesyonelce hukuki çeviri yapan bir tercüme bürosu olmayı başarmış bulunmaktayız. Çince tercüman ekibimiz hukuki alanda karşılaşılabilecek tüm hukuki terimlerin bilincinde olarak çeviri yapmaktadırlar. Doğru, güvenilir ve eksiksiz bir hukuki tercüme hizmeti almak için bize hemen ulaşın.

Çince hukuki çevirilerinizde müşteri memnuniyeti odaklı çözümler !

Çince Akademik Çeviri

Akademik Tercüme

Tüm Türkiyeye tercüme hizmeti sunan Balkan Tercüme akademik tercüme alanında uzman tercümanlar ile birlikte kaliteli, hızlı ve ekonomik tercüme hizmeti vermeyi benimsemiş bir tercüme bürosudur. Akademik belgelerinizin çevirilerinizi bizlere ulaştırarak belgelerin çeviri fiyatını ve teslim süresini öğrenebilirsiniz.

Akademik çeviri alanında, kaliteli ve güvenilir ödev ve tez çevirileri, makale ve ödev taslağı çevirileri gibi diğer akademik çeviri hizmetlerinden faydalanmak için bize ulaşmanız yeterlidir. Akademik alanda ihtiyacınız olan Çince akademik çeviri ve diğer dillerde olan makaleleriniz için akademik tercüme hizmeti vermekteyiz.

Çince Akademik Çeviri Fiyatları

Akademik belgelerinizin çevirisi için kaliteden ödün vermeden sizler için en makul fiyat teklifleri sunmaktayız. Akademik çeviri ücretleri metnin uzunluğu, yoğunluğu, zorluk derecesi ve çevirinin aciliyetine göre değişiklik gösterebilmektedir. Toplu işlerde indirim uygulanmaktadır. Belgeleriniz için fiyat teklifi almak istiyorsanız bizimle hemen iletişime geçin.

Profesyonel Çince Tercümanlar İle Çalışın!

Araştırmalar, akademik yayınlar, tezler ve makaleleriniz uzman tercümanlarımız tarafından anlam bütünlüğü korunarak yazıya aktarırlar. Akademik tercümede fazla duygu ve teknik terimlerin yanı sıra edebi alanda bilgi birikimi de mevcut olmalıdır. Çince Türkçe, Türkçe Çince çevirilerin yanı sıra Fransızca, Arapça, İngilizce, ve diğer tüm dünya dillerinde çeviri için bizden yardım alabilirsiniz.

Akademik Çevirilerinizde Tecrübeli Çince Tercümanlar İle Çalışın.

Çince Edebi Ve Sanatsal Çeviri Hizmeti

Çince Sanatsal Tercüme

Akademik alanda çince çeviriye mi ihtiyacınız var? Çevirileriniz için en doğru adrestesiniz. Kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlara akademik tercüme hizmeti sunmaktayız. Edebi çevirilerin yapılabilmesi için çeviriyi yapacak olan tercümanların da okumayı sevmesi edebiyatla ilgilenmesi ve hayal gücü yüksek olması gerekmektedir. Edebi çevirmen ekibimiz ile sanat ve edebiyat alanında kaliteli ve uygun maliyetlere çince çeviriler yapmaktayız.

Edebi ve sanatsal tercümeler diğer tercümelerden farklı olarak içerisinde duygu ve düşünce içeren metinler olduğu için bu duygu ve düşünceyi çeviriyede aynı şekilde geçirebilen alanında uzman tercümanlar ile birlikte çalışmanız gereklidir. Çince roman çevirisi, çince öykü çevirisi, çince şiir tercümeleri, çince tiyatro metinlerinin çevirisi, deneme ve makale çevirileri, çince yayın çevirileri, eleştiri ve diğer edebi türlerde ihtiyacınız olabilecek çevirilerde sanatsal tercüme hizmeti vermekteyiz.

Edebi Çeviri Nedir?

Edebi ve sanatsal çeviriler daha çok edebiyata ilgisi olan ve okumayı seven farklı edebi türlere ilgisi fazla olan kişilerin ihtiyacı olabilecek bir tercüme türüdür. Okumak istediğiniz yabancı dildeki bir romanın çevirisini yaptırmak veya yabancı eserlerin çevirisini yaptırıp bastırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Edebi tercüman ekibimiz ile sanat ve edebiyat alanında kaliteli ve uygun maliyetlere çeviriler yapmaktayız.

Edebi Ve Sanatsal Tercüme Çeviri Merkezi

Çince Ticari ve Finansal Tercüme

Çince Ticari ve Finansal Tercüme Hizmeti

Başta Çince olmak üzere tüm dünya dillerinde ticari ve finansal çeviriler yapmaktayız. Balkan tercüme yatırım, bankacılık ve sigorta sektörlerinde tüm dillerde uzman ticari çeviri hizmeti sunmaktayız. Tüm tercümanlarımız ticari ve finans alanındaki terimlerine ve terminolojilerine sahiptir. Hatasız ve eksiksiz tercüme hizmeti almak için hemen bizimle iletişime geçin.

Noter Yeminli Çince Çeviriler

İş hayatınızda ihtiyacınız olabilecek tüm çevirilerde size uygun fiyatlar ile ticari ve finansal tercüme hizmeti sunmaktayız. Bunun yanında sözleşme, pasaport veya yurt dışında kullanacağınız resmi bir evrak için sizden noter yeminli çeviri talep etmeleri olağan bir ihtimaldir. Balkan tercümenin bünyesinde barındırdığı tüm uzman tercümanlar alanında uzman ve gerekli noterlerde yemini bulunan tercümanlardır. Çeviri ihtiyacınıza yönelik bizimle irtibata geçmeniz yeterlidir. Çevirinizin noter onaylı olması gerektiğini belirtmeniz ve çeviri evraklarınızı bize ulaştırmanız talep edilecektir. Bunları yaptıktan sonra yapmanız gereken tek şey evinizde rahatça oturmaktır.

Evrakların çevirisi yapıldıktan sonra notere götürülerek onaylatırılır ve sizin tüm resmi kurumlarda kullanabileceğiniz bir şekilde sizlere teslim edilir. Kadromuzda yeterli sayıda noter yeminli çince tercüman bulunmaktadır. Çince çeviri ücretlerimiz müşterilerimiz için gayet makuldür. Fakat çevirinin yoğunluğuna, sektörüne ve işin toplu olmasına göre farklılıklar gösterebilir. Bunun yanında noterde çeviri metinlerinin sayfa başı ücretleri bulunmaktadır. Güvenilir kaliteli ve uygun fiyatlarla çeviri yaptırmak için sizlerleyiz.

Çince Ticari ve Finansal Tercüme Hizmetleri

Çince Acil Çeviri Hizmetleri

Acil Çeviri Nedir?

Çeviri işlerinizi daha hızlı ve doğru bir şekilde yetiştirebilmeniz için acil tercüme hizmeti vermekteyiz. Acil tercümeler anlık ihtiyacınız olan veya zamanı atlanmış ve acilen yetişmesi gereken çevirilerdir. Acil çeviri tercümanlarımız uzun yıllar boyunca tercüme sektöründe bulunmuş kişilerden oluşmaktadır. Acil tercümelere daha hızlı, kaliteli ve meşakkatli bir çeviri sürecinden geçeceği için fiyatlar normal tercüme fiyatlarına göre farklılık gösterebilmektedir.

Tüm Dünya Dillerinde Acil Tercüme

Tercüme büromuz ihtiyacınız olabilecek tüm dünya dillerinde acil tercümelerde yanınızdadır. Uzman yeminli tercüman kadrosu ile zaman kaybetmeden çevirinizi teslim etmektedir. İhtiyacınız olabilecek tüm dillerde anında dönüş yaparak kaliteli ve uygun fiyatlarda acil tercüme işlerinizi gerçekleştirmekteyiz. Balkan tercüme acil tercüme hizmetini başta Ankara , İstanbul , İzmir ve Eskişehir olmak üzere Türkiye’nin her noktasında acil çeviri yapmaktadır. Çevirileriniz deneyimli tercümanlar tarafından yapıldıktan sonra belgeler kontrol ekibimiz tarafından kontrol edilerek müşterilerimize teslim edilmektedir. Size özel acil çeviri fiyat teklifimiz için bize hemen ulaşın.

Acil Tercüme Alanındaki Deneyimlerimiz

Balkan tercüme bürosu uzun yıllardır tercüme sektöründe kaliteli ve güvenilir bir firma olmayı başarmıştır. Acil tercüme türünde ticari içerikli belgelerinizin acil çevirisi, edebi belgelerinizin acil çevirisi, tıbbi alandaki evraklarınızın acil çevirisi, teknik evraklarınızın acil çevirisi, bireysel içeriğe sahip olan belgelerinizi ve ihtiyacınız olabilecek tüm alanlarda ki acil çevirilerinize yanıt verebilmektedir.

Anında – Kaliteli – Güvenli Çeviri Hizmeti

Çince Web Sitesi Tercümesi

Web Sitesi Çevirisi Nedir? Web Sitesi Tercümesi Nasıl Yapılır?

Web sitenizin istediğiniz dile uygun lokalizasyonunun yapılması işlemine web sitesi çevirisi denilmektedir. Kişisel veya kurumsal web sitelerinizin tercümesini yaptırmak sizlerin daha geniş kitlelere ulaştırmanızı sağlayacaktır. Web sitesinin çevirisi alanında uzman ve tecrübeli tercümanlar tarafından yapılmaktadır. İsteğinize göre yazılım grubumuz yeni dilin siteye uyarlanmasında sizlere yardımcı olabilmektedir. Web sitenizin farklı dil özelliklere sahip olması hem daha fazla ziyarteçi almanızı hemde daha geniş kitlelere uzanabilmenizi sağlar. Web Sitesi tercümesi yapan tercümanlarımızın hepsi noter yeminli tercümanlardır. Sitenizi gönül rahatlığı ile tercüme büromuza emanet ederek sektörünüzde hızlı bir ilerleme yaşayabilirsiniz.

Çince Web Sitesi Çevirisi

Dünyada en çok konuşulan dillerinden olan Çince web sitenizin mutlaka sahip olması gereken dillerden birisidir. Web sitenizin farklı dil özelliklerine sahip olması kurumsal kimliğinizi kaliteli ve güvenilir bir şekilde göstermenizi sağlar. Web sitenizin kaliteli ve uygun fiyata tercümesi için  bize hemen ulaşın.

Web Sitesi Lokalizasyon Hizmeti

Şirket profililnizi güçlü ve doğru bir şekilde yansıtabilmeniz için web sitenizi istediğiniz dillerde uzman mütercim tercümanlar tarafından çevirisi yapılarak uluslar arası yayına hazır hale getirmekteyiz.

Web Sitenizin Dünya Dillerinde Tercümesini Yaptırarak Sesinizi Milyonlara Duyurun

Çince Sözlü Çeviri

Sözlü Çeviri Nedir?

Sözlü çeviri tercümanın sunum yapan konuşmacının söylediklerini salondaki diğer kişi veya kişilere çevirisini yaparak aktarımını sağlaması eylemidir. İş toplantılarınızda, tapu dairelerindeki işlemlerinizde uygun fiyatlara sözlü çeviri hizmeti alabilirsiniz. Yapılan konuşmanın hedef dile doğru eksiksiz bir çeviri yapabilmesi için uzman sözlü çevirmenler ile birlite sizlere hizmet vermekteyiz. Eş zamanlı yapılan bu tercüme türü için ihtiyacınıza en uygun tercümanlar yönlendirilmektedir.

Çince Tercümede Aradığınız Kalite

Çince çeviri hizmetimiz sözlü ve yazılı olmak üzere tüm tercümeleri kapsamaktadır. İş hayatınızda veya özel hayatınızda ihtiyacınız olabilecek çince çevirilerde yanınızdayız. Anadili çince olan tercümanlar ile çalışarak yüksek kalitede çeviri hizmeti sunmaktayız. Tercümanlarımız minumum hataya yer vererek vaad edilen süre içerisinde tercümeleri teslim etmektedirler. Çince sözlü tercümeye yurt dışı telefon görüşmelerinizde, ticari toplantılarınızda ve fuarlarınızda ihtiyaç duyabilirsiniz. Sizler için uygun fiyatlar ve kaliteli çeviri hizmeti sunabilmemiz için bize ulaşmanız yeterli olacaktır.

Çince Sözlü Tercüman

Ardıl ve simultane tercümeler için ayrı ayrı tercümanlar ile hizmet veren büromuz sağlam bir çince tercüman kadrosuna sahiptir. Simultane tercümeler için yanımızda yedek ekipmanlarda bulundurarak oluşabilecek ufak sorunlara anında çözüm üretmekteyiz. Sözlü tercümelerde çince tercümanın kelime dağarcığı oldukça önemlidir. Sizler için en kaliteli çeviri hizmeti sunabilmek için yerel dilde uzman tercümanlar ile kaliteli çeviriler yapmaktayız.

Çince Noter Onaylı, Yeminli, Ardıl Ve Simultane Çeviri Hizmetleri

Exit mobile version